Войнашівський ліцей Барської міської ради

 Цікаво знати, що...

Тут речення два.



Запрошуємо на урок математики

В рамках атестації педагогічних працівників вчителями Войнашівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів  проведено відкриті  уроки.

Під час уроку математики в 5-А класі  з теми «Рівняння» вчителем Горобець Л.П.  вміло поєднано різні форми роботи, забезпечено розвиток логічного мислення через систему завдань, створено  умови для пошукової діяльності учнів в розв’язанні завдань. Уявна подорож дозволила стимулювати учнів з різною мотивацією до роботи, поглибити отримані знання з теми «Рівняння», виробити вміння розв’язувати рівняння за правилом знаходження невідомих компонентів дій, уміння оперувати числовою інформацією, аргументувати  свою позицію.


14.12.2021 | Перег. 43 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення

Запрошуємо на урок української мови

 

В рамках атестації педагогічних працівників вчителями Войнашівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів  проведено відкриті  уроки.

На уроці Рудик Д.Л. з  української мови в  2-А класі з теми «Виразне читання/слухання тексту. В.Сухомлинський «Осінній день». Стратегії вдумливого читання. Питальні, розповідні, спонукальні речення» форми та методи роботи, завдання, запропоновані учням, сприяли розвитку спостережливості, умінь аналізувати, систематизувати та узагальнювати отриману інформацію, діяти логічно та творчо, формувати такі почуття, як задоволення від власної праці, позитивне ставлення до вивченої теми. Протягом уроку була створена ситуація успіху через активізацію діяльності учнів у груповій, парній та індивідуальній роботі, що дало змогу реалізувати всі поставлені цілі та розвивати ключові компетентності здобувачів освіти в контексті Нової української школи.


14.12.2021 | Перег. 35 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення

Запрошуємо на урок ЯДС

 

В рамках атестації педагогічних працівників вчителями Войнашівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів  проведено відкриті  уроки.

На урок Я досліджую світ в  1-А клас з теми «Спостереження за сезонними змінами в природі. Зміни в живій та неживій природі  взимку. Рослини та тварини взимку» запросила вчитель початкових класів
Ткачук М.В.  Провідною метою проведеного уроку є різнобічний розвиток особистості дитини, формування ключових компетентностей, необхідних вихованцям для життя та продовження навчання.
Форми, методи і прийоми роботи дозволили найбільш раціонально вивчити нову тему, враховувати вікові особливості дітей, активізувати мислення учнів в процесі навчання. У свою чергу, діти були надзвичайно активними, доброзичливими, на уроці панувала любов та повага один до одного.


14.12.2021 | Перег. 45 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення

Всеукраїнський тиждень права

     З 06 по 10 грудня 2021 року у Войнашівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів  проходив Всеукраїнський тиждень права. Його метою було формування правової свідомості, системи правових уявлень і переконань у здобувачів освіти, прищеплення  поваги до прав і свобод людини, забезпечення знання й виконання ними законів, підвищення рівня правової культури учнів, попередження асоціальних проявів серед неповнолітніх.

Упродовж тижня класними керівниками, вихователями груп продовженого дня, педагогом-організатором, учителями-предметниками були проведені правові бесіди, години спілкування, диспути,  вікторини, конкурси.

      Учитель правознавства Луцькова Г.В. на високому організаційному та науково-методичному рівні провела з учнями 9 – А класу  правовий квест «Я знаю свої права». Учні з цікавістю виконували завдання, проявили ентузіазм та винахідливість. Підсумком гри стало нагородження переможців. 

      Вивчення прав людини у школі продовжується. Пам’ятайте, що порядний той, хто своє право вимірює своїми обов’язками!

 


14.12.2021 | Перег. 37 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення

Саме українська хустка об’єднує жіночі покоління і передається як родинна цінність від матері до доньки.

         До Всесвітнього Дня Української Хустки чарівні дівчатка  та педагогині нашої школи приєднуються до флешмобу «Зроби фото з хусткою». Сьогодні не часто можна побачити на сучасній жінці хустку. А дарма, адже хустка – це символ нашого народу, вона оберіг, що символізує любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Свято української хустки сприяє збереженню та відродженню українських традицій. Тож, відроджуймо, поважаймо, пропагуймо наші українські традиції — це генетичні скарби нашого народу.

Учнівське самоврядування презентує

..


07.12.2021 | Перег. 391 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення
1 ... «« ... 6 7 8 10
48

Повернутись назад