Войнашівський ліцей Барської міської ради

 Цікаво знати, що...

Тут речення один.



An alarming suitcase - Тривожна валіза

В рамках Тижня безпеки життєдіяльності з метою формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я вихованці вчительки  Рощук В.А. на уроках англійської мови  зіграли рольову гру «Тривожна валіза»: першокласники складали  «Puzzle», були активними в грі  «Відшукай предмет, який зник»; учні 2-х класів взяли участь у рольовій грі «Збираємо тривожну валізу разом»; 3 класів –   «Склади слово» (вивчаємо лексику з використанням конструктора Lego та магнітних літер); 4 класів – Mind mapGo bags” та переглядали відеоролик “How to prepare yourGo bags”.


08.05.2023 | Перег. 0 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення

An alarming suitcase - Тривожна валіза

В рамках Тижня безпеки життєдіяльності з метою формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я вихованці вчительки  Рощук В.А. на уроках англійської мови  зіграли рольову гру «Тривожна валіза»: першокласники складали  «Puzzle», були активними в грі  «Відшукай предмет, який зник»; учні 2-х класів взяли участь у рольовій грі «Збираємо тривожну валізу разом»; 3 класів –   гру «Склади слово» (вивчаємо лексику з використанням конструктора Lego та магнітних літер); 4 класів – Mind mapGo bags” та переглядали відеоролик “How to prepare yourGo bags”.


08.05.2023 | Перег. 31 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення

«Запобігти, попередити, врятувати».

Протягом Тижня безпеки життєдіяльності в 1-4 класах  пройшли найрізноманітніші заходи,  основною метою яких було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація  основних правил безпечної життєдіяльності серед дітей,  розвиток  в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховання  гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у школярів співчуття, бажання допомогти. В ході Тижня безпеки життєдіяльності учителі початкової школи на уроках ЯДС ТЕО моделювали ситуації «Допоможи собі та другові»,  української мови  - переглядали та обговорювали мультфільми, ілюстрацій на тему «Небезпеки щоденного життя»,   виробляли алгоритм дій з метою збереження життя; ЯДС ПРО -  складали пам’ятки «Як захисти людину в надзвичайній ситуації: стихійні лиха»; правила пожежної безпеки опрацювали на уроках математики, а на уроці фізичної культури зіграли рольову гру «Небезпечні знахідки».


08.05.2023 | Перег. 0 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення

Тиждень знань безпеки життєдіяльності та День цивільного захисту під гаслом «Запобігти, попередити, врятувати».

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, а екологічна ситуація з кожним роком погіршується. Життєве  необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

 У Войнашівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів з 24 по 28 квітня  був  проведений Тиждень знань безпеки життєдіяльності та День цивільного захисту під гаслом
«Запобігти, попередити, врятувати».

В рамках проведення «Тижня знань з охорони  безпеки  життєдіяльності» відбулася зустріч з працівниками Державної пожежно – рятувальної частини №15 (м. Бар) 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Вінницькій області (м. Жмеринка). Під час зустрічі  учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та про техніку спеціального призначення. Представник пожежної частини розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка, було продемонстровано умовне гасіння пожежі з розгортанням засобів пожежогасіння, відповідали на питання, які задавали діти.  Під час зустрічі зверталася  увага учнів на  причини  виникнення пожеж та їх запобігання, як правильно діяти у разі виникнення  пожежі; нагадали  правила поводження з вибухонебезпечними предметами та їх різновидами, виробили алгоритм дій у разі виявлення невідомих  предметів.

В ході Тижня класними керівниками, вчителями - предметниками були проведені години спілкування, тематичні уроки з елементами практичних занять, вікторини, рольових ігор, розробки  пам’яток дій у кризових ситуаціях, розглянуті поради та алгоритм дій при надзвичайних ситуаціях, правила безпеки в умовах воєнного стану, при загрозі радіаційної небезпеки, хімічної атаки. Значна увага була приділена інформації по уникненню уражень вибухонебезпечними предметами. 

 


08.05.2023 | Перег. 36 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення

МІСЯЧНИК ПРОФОРІЄНТАЦІЇ У ВОЙНАШІВСЬКОМУ ЗЗСО

 І-ІІІ СТУПЕНІВ

 Протягом березня у Войнашівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів тривав МІСЯЧНИК ПРОФОРІЄНТАЦІЇ. Основним його завданням  було розширення знань учнів про світ професій, формування в них навичок усвідомленого професійного вибору, підвищення мотивації до обрання майбутнього фаху. Хочеться вірити, що кожен із наших вихованців зможе знайти своє призначення на професійній стежині саме в нашій країні,  завдяки власним досягненням і відкриттям стане конкурентоспроможним не лише в Україні, але й в усьому світі.

Перегляньте відеододаток


16.04.2023 | Перег. 34 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення
1 2 4 5 6 ... »» ... 10
49

Повернутись назад