Войнашівський ліцей Барської міської ради

 Цікаво знати, що...

Тут речення два.



Герої не вмирають!!! Героям слава!!!

Сумно від того, що білими лебедями в небеса відлітають найкращі. Цвіт української землі. Безстрашні, мужні наші Герої, що віддали своє життя за свободу рідної землі. Вони заслуговують, щоб про них пам’ятали.

Сьогодні, 28 лютого, у закладі освіти відбулась лінійка-реквієм, приурочена вшануванню пам’яті   героя Романа Володимировича Шиманського, випускника  Войнашівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, учасника російсько-української війни.

Роман Володимирович - людина великої громадянської та національної відваги, воїн, який пожертвував своїм життям за наше майбутнє, який є для українців  прикладом патріотизму, який надихає  український народ  мужньо відстоювати незалежність нашої держави.

Ми ніколи не забудемо. Ми ніколи не пробачимо. Ми ніколи не заспокоїмося, доки російські вбивці не понесуть заслужену кару. Кару міжнародного трибуналу. Суду Божого.

Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них!

Вічна память та слава Герою-земляку!


10.03.2023 | Перег. 33 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення

Благодійна акція «Валентинка для захисника України»

Вихованці Войнашівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів взяли активну участь у благодійній акції «Валентинка для захисника». Нехай кожне маленьке сердечко – валентинка зігріє серце наших захисників, додасть впевненості у власних силах, віри у світлу перемогу. Ми дякуємо, любимо, чекаємо! Все буде Україна!


10.03.2023 | Перег. 32 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення

Новорічна композиція зі свічкою Червоний/Білий (5350036 ...Виставка – конкурс «Новорічна композиція»

У закладі освіти  пройшов конкурс "Новорічна композиція".

Тільки подивіться на ці чудові роботи наших вихованців! Учні вміло застосовують народні та сучасні традиції виготовлення новорічно-різдвяних композицій та атрибутів. У виставці представлено майже все різноманіття жанрів: вишивка, бісероплетіння, тістопластика, паперопластика, квілінг, пап’є-маше, вироби з природних матеріалів, фітодизайн, колаж. Ви - мегаталановиті! Адміністрація школи висловлює подяку учням, батькам, педагогам за активну участь, творчий підхід та цікаві ідеї.


04.01.2023 | Перег. 45 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення

7 грудня – День української хустки та День святої Катерини ...7 грудня –  Всесвітній день української хустки

У Войнашівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів  запустили флешмоб до Всесвітнього дня української хустки «Берегиня вроди - українська хустка». Здавна хустка вважалась українським національним аксесуаром, який зберігає в собі старовинні традиції. Хустка є символом прихильності, любові, вірності, прощання, скорботи, оберегом і важливим ритуальним предметом. Це невід’ємна частина української культурної спадщини. Сьогодні яскраві хустки поступово завойовують прихильність не тільки українок, а й модниць усього світу. Отже, українське вкотре стає світовим трендом


04.01.2023 | Перег. 37 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення

Голодомор – біль душі і пам’ять серця

    З метою вшанування пам’яті жертв Голодомору та виховання в учнів ціннісного ставлення до держави, поваги до її історичного минулого та збереження державних традицій у Войнашівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів  було проведено інформаційно-просвітницькі заходи, зокрема на уроках історії та виховних годинах вчителі та класні керівники провели урок пам`яті «Україна – країна нескорених», учнівським самоврядуванням проведено акцію "Запали свічку памяті". Події тих років назавжди залишаться темною плямою історії нашої держави. Вони ніколи не зможуть канути в небуття, адже за масштабом, жорстокістю, цинізмом і організованістю з боку влади та наслідками для майбутніх поколінь він не має аналогів в історії людства. Саме тому уся країна вшановує пам’ять жертв Голодомору та політичних репресій, життя яких були забрані «не тому, що вони були селянами, а тому, що вони були УКРАЇНЦЯМИ!»


06.12.2022 | Перег. 39 | Ком. 0 | Категорія: Оголошення
1 2 3 5 6 7 ... »» ... 10
49

Повернутись назад